Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Δήλωση αποποίησης ευθύνης.

α) Ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος, περιλαμβάνει περιεχόμενο που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ρηγόπουλου. Το περιεχόμενο αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμούς, κείμενα, εικόνες, σχέδια, γραφικά, βίντεο, λογισμικές και εφαρμογές. 

β) Ο Ρηγόπουλος ενθαρρύνει την ιδιωτική χρήση του περιεχομένου του «WebSite» www.christosrigopoulos.gr, για προσωπική ενημέρωση. 

γ) Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή οποιοδήποτε τμήματος του περιεχομένου του «WebSite» για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την γραπτή έγκριση του Ρηγόπουλου. 

ε) Ο Ρηγόπουλος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση τους Όρους Χρήσης του «WebSite» και να τους δημοσιεύει στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή. 

Δήλωση αποποίησης ευθύνης.
Η ιστοσελίδα www.christosrigopoulos.gr καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να παρέχει ακριβείς πληροφορίες σε αυτή τη διαδικτυακη τοποθεσία και ενδέχεται κατά καιρούς να τροποποιεί ή να ενημερώνει, τις εν λόγω πληροφορίες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ωστόσο, η ιστοσελίδα www.christosrigopoulos.gr, οι κατασκευαστές της, η διοίκηση αυτής, οι υπάλληλοί της και τα τρίτα μέρη που αναφέρονται στην παρούσα διαδικτυακή τοποθεσία δεν δηλώνουν ή εγγυώνται, ευθέως ή εμμέσως, για την αλάνθαστη, χωρίς ιούς ή μη επιβλαβή λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας ή/και για την ορθότητα, τη λογικότητα, την επικαιροποίηση ή την πληρότητα των περιεχομένων αυτής και σαφώς αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν άμεσες ή έμμεσες βλάβες, με την ευρύτατη έννοια, που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση της παρουσας διαδικτυακή τοποθεσίας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας στα +30 6983308364+30 6944528279 και info@christosrigopoulos.gr